Elisefarm AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Elisefarm AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Elisefarm AB är ett av dem. Statusen för Elisefarm AB är att Bolaget är aktivt.

Elisefarm AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-11-13. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där företaget finns i jobbar för att företag som Elisefarm AB ska trivas.

Elisefarm AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eslöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva lantbruk, anlägga och driva golfbanor med tillhörande anläggningar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elisefarm AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Elisefarm AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Elisefarm AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-33070.

Firman tecknas var för sig av -Ingesson, Lars Fredrik -Linné, Ingrid Birgitta.

De som är på något sätt har med Elisefarm AB är Ingesson, Lars Fredrik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Linné, Ingrid Birgitta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisor, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Andersson & Ström Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Elisefarm AB har 556410-8362 som sitt organisationsnummer.