Marieholms Transport Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Marieholms Transport Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eslöv så är Marieholms Transport Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Eslöv arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Eslöv och i Skåne län. Redan 1990-12-05 så skapades Marieholms Transport Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Marieholms Transport Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Marieholms Transport Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556409-7557 är organisationsnummret för företaget som finns i Eslöv.

Just nu är Marieholms Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Marieholms Transport Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Arvidsson, Bengt Arne Johan -Arvidsson, Inger Britt-Marie -Nilsson, Rolf Anders -Tykesson, Bo Ingmar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Marieholms Transport Aktiebolag är Arvidsson, Inger Britt-Marie som är född 1937 och har titeln Extern firmatecknare, Arvidsson, Bengt Arne Johan som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Rolf Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Tykesson, Bo Ingmar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor.