Flyinge Taxi Aktiebolag

Skåne län

Information

Flyinge Taxi Aktiebolag är ett företag som finns i Eslöv. I Flyinge Taxi Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Erik Michael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Caroline Ann-Helén som är född 1961 och har titeln Suppleant, Nordblad, Carina Iréne som är född 1967 och har titeln Revisor, Ulf Kristiansson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Flyinge Taxi Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Flyinge Taxi Aktiebolag på telefon 046-5400821.

Föremålet för bolagets verksamhet är taxirörelse, bilverkstad och bilbärgningsverksamhet, handel med värdepapper, fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Flyinge Taxi Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Flyinge Taxi Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Flyinge Taxi Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Flyinge Taxi Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Flyinge Taxi Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Flyinge Taxi Aktiebolag har 556408-4894 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.