Eslövs Bygg & Reparation Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Eslövs Bygg & Reparation Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Eslöv här finns det många olika Aktiebolag. Eslövs Bygg & Reparation Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Eslöv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Eslövs Bygg & Reparation Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556407-1842.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0413-545088 alternativt besöka eller skicka post till Eslövs Bygg & Reparation Aktiebolag på följande adress Remmarlöv 513, 241 92, Eslöv.

Eslövs Bygg & Reparation Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Eslövs Bygg & Reparation Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Grönvall, Gertrud Ing-Marie som är född 1953 och har titeln Suppleant , Olofsson, Eva Maj-Lis som är född 1959 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva ny- och ombyggnadsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.