Lena Dahlberg Aktiebolag

Skåne län

Information

Lena Dahlberg Aktiebolag är ett av många företag som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som Lena Dahlberg Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lena Dahlberg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Lena Dahlberg Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1990-09-20. Men sedan 2006-11-30 så har Lena Dahlberg Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Profilv. 4, 246 43, Löddeköpinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lena Dahlberg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-712311.

Eslöv arbetar för att företag som Lena Dahlberg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lena Dahlberg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva redovisnings- och revisionsverksamhet och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lena Dahlberg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lena Dahlberg Aktiebolag och det är följande personer, Dahlberg, Lena Birgitta som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Suppleant, Lindell, Bo Erik Max som är född 1946 och har titeln Revisor, REVENTUS REVISION Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lena Dahlberg Aktiebolag är 556405-8583.