Vallogant Konsult AB

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är ekonomiska konsultationer vid företagsöverlåtelser, rekonstruktioner, fusioner och andra organisatoriska förändringar. Bedriva redovisningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vallogant Konsult AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eslöv så är Vallogant Konsult AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Eslöv arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Eslöv och i Skåne län. Redan 1990-08-16 så skapades Vallogant Konsult AB och företaget är har F-skattsedel Vallogant Konsult AB har haft det sedan 1994-01-01.

Vallogant Konsult AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556404-2140 är organisationsnummret för företaget som finns i Eslöv.

Just nu är Vallogant Konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Vallogant Konsult AB så går det att nå dem via telefon på 011-87210 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vallogant Konsult AB är Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Josefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln Suppleant, Olsson, Lars Harald som är född 1959 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .