Marieholms Maskiner & Fastigheter AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med livsmedel, presentartiklar och textilier. Bolaget ska dessutom förvalta fastigheter, bedriva inköp, försäljning, trading och reparation av bilar, entreprenadmaskiner och jordbruksmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Marieholms Maskiner & Fastigheter AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Eslöv så är Marieholms Maskiner & Fastigheter AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Eslöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Eslöv och i Skåne län. Redan 1990-07-04 så skapades Marieholms Maskiner & Fastigheter AB och verksamheten är har F-skattsedel Marieholms Maskiner & Fastigheter AB har haft det sedan 1994-01-01.

Marieholms Maskiner & Fastigheter AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-02-20

556400-0726 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Eslöv.

Just nu är Marieholms Maskiner & Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Marieholms Maskiner & Fastigheter AB så går det att nå dem via telefon på 0413-10500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Sharq, Fatima -Sharq, Hussein

Följande personer är på något sätt aktiva inom Marieholms Maskiner & Fastigheter AB är Sharq, Hussein som är född 1967 och har titeln VD, Sharq, Hussein som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Sharq, Fatima som är född 1972 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .