Fotohuset i Eslöv Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Fotohuset i Eslöv Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Fotohuset i Eslöv Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Fotohuset i Eslöv Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Fotohuset i Eslöv Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-04-25. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fotohuset i Eslöv Aktiebolag ska trivas.

Fotohuset i Eslöv Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eslöv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva fotolaboratorium och handel med kameror samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fotohuset i Eslöv Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Fotohuset i Eslöv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Fotohuset i Eslöv Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-10172.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Fotohuset i Eslöv Aktiebolag är Lindblad Cox, Eva Sonja Kristina som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblad, Cris Daniel Tommy som är född 1977 och har titeln Suppleant, Gunnarsson, Stig Arne Robert som är född 1950 och har titeln Revisor, Carelind, Laila Linnea Elisabeth som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Fotohuset i Eslöv Aktiebolag har 556394-5178 som sitt organisationsnummer.