Jimmys Glas Aktiebolag

Skåne län

Information

556394-0468 är organisationsnummer för bolaget Jimmys Glas Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jimmys Glas Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eslöv som är den kommunen som Jimmys Glas Aktiebolag finns i.

Jimmys Glas Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-04-18 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jimmys Glas Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Jimmys Glas Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eslöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jimmys Glas Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Jimmys Glas Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0413-16600 eller genom brev på följande adress:
Järnvägsg. 4, 241 38, Eslöv

Bolaget skall idka bilruteglasning av bussar och entreprenadmaskiner, glasmästeriarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jimmys Glas Aktiebolag och det är Knutsson, Nils Torsten Jimmy som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Knutsson, Ingrid Anita Elisabeth som är född 1947 och har titeln Suppleant, Fexby, Bengt Arne som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,