Miwell Invest Aktiebolag

Skåne län

Information

Miwell Invest Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där Miwell Invest Aktiebolag finns. I Eslöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Miwell Invest Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Miwell Invest Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. Miwell Invest Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Miwell Invest Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ellinge, 241 93, Eslöv men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0413-13045.

Eslöv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Miwell Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Miwell Invest Aktiebolag har idag 556392-6392 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Miwell Invest Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom media- och jordbrukssektorn, försäljning av jordbruksmaskiner samt äga och förvalta fast egendom, värdepapper och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Miwell Invest Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wehtje, Hans Mikael som är född 1955 och har titeln VD, Wehtje, Hans Mikael som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilliehöök, Carl Bertil Fredrik L som är född 1955 och har titeln Suppleant, Åkesson, Ebba Birgitta som är född 1952 och har titeln Revisor, Bengtsson, Bengt Orvar Gustav som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.