Chung Restaurang Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Chung Restaurang Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Chung Restaurang Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Chung Restaurang Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Chung Restaurang Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-03-02. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Chung Restaurang Aktiebolag ska trivas.

Chung Restaurang Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eslöv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Chung Restaurang Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Chung Restaurang Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Chung Restaurang Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-18930.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Chung Restaurang Aktiebolag är Chung, Kao Tsen som är född 1950 och har titeln VD, Chung, Peter som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Chung, Kao Tsen som är född 1950 och har titeln Suppleant, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Jan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Chung Restaurang Aktiebolag har 556387-0434 som sitt organisationsnummer.