Engman Horses Sweden Aktiebolag

Skåne län

Information

Engman Horses Sweden Aktiebolag är ett av många företag som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som Engman Horses Sweden Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Engman Horses Sweden Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Engman Horses Sweden Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-12-11. Men sedan 1990-01-01 så har Engman Horses Sweden Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Tängelsås Marietorps Gård, 240 33, Löberöd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Engman Horses Sweden Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-31618.

Eslöv arbetar för att företag som Engman Horses Sweden Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Engman Horses Sweden Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall inom området för hästdressyr och hästhoppning bedriva utbildnings-, tävlings-, tränings-, ridskole-, och konsultverksamhet avseende ekonomi, ledningsutveckling och organisation, bedriva uppfödning, avel, köp och försäljning av dressyr- och hopphästar, bedriva handel med hästsportsutrustning, hund-, katt- och presentartiklar, äga och förvalta fast egendom, bedriva jordbruk- med huvudsaklig inriktning på uppfödning, avel, köp och försäljning av nötkreatur - på egen och arrenderad mark, ävensom därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Engman Horses Sweden Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Engman, Alf Yngve -Engman, Anna Elisabeth -Engman, Per Jonas.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Engman Horses Sweden Aktiebolag och det är följande personer, Engman, Per Jonas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Engman, Anna Elisabeth som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Engman, Alf Yngve som är född 1938 och har titeln Suppleant, Engman, Anna Christina Stigsdotter som är född 1940 och har titeln Suppleant, Andersson, Eva Malin som är född 1977 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Engman Horses Sweden Aktiebolag är 556379-5300.