Thomas Paulsson Livsmedel Aktiebolag (Ica Kvantum)

Skåne län

Information

556372-2163 är organisationsnummer för verksamheten Thomas Paulsson Livsmedel Aktiebolag (Ica Kvantum). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Thomas Paulsson Livsmedel Aktiebolag (Ica Kvantum) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eslöv som är den kommunen som Thomas Paulsson Livsmedel Aktiebolag (Ica Kvantum) finns i.

Thomas Paulsson Livsmedel Aktiebolag (Ica Kvantum) har varit registrerat sedan 1989-10-06 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Thomas Paulsson Livsmedel Aktiebolag (Ica Kvantum) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Thomas Paulsson Livsmedel Aktiebolag (Ica Kvantum) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Eslöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Thomas Paulsson Livsmedel Aktiebolag (Ica Kvantum) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Thomas Paulsson Livsmedel Aktiebolag (Ica Kvantum) så kan ni göra det på telefon genom 0415-16730 eller genom brev på följande adress:
Ringsjöv. 7, 242 31, Hörby

Bolaget skall bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Thomas Paulsson Livsmedel Aktiebolag (Ica Kvantum) och det är Paulsson, Per Ove Thomas som är född 1952 och har titeln VD, Paulsson, Per Ove Thomas som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Matts Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Paulsson, Per Ola Anders som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Åke Roland som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor