Industriprodukter i Eslöv Aktiebolag

Skåne län

Information

Industriprodukter i Eslöv Aktiebolag är ett av många företag som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som Industriprodukter i Eslöv Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Industriprodukter i Eslöv Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Industriprodukter i Eslöv Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-10-16. Men sedan 1990-01-01 så har Industriprodukter i Eslöv Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Åkeriv. 13, 241 38, Eslöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Industriprodukter i Eslöv Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-61022.

Eslöv arbetar för att företag som Industriprodukter i Eslöv Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Industriprodukter i Eslöv Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning och service av bygg- och industriprodukter inom bygg- och verkstadsindustrin och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Industriprodukter i Eslöv Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Industriprodukter i Eslöv Aktiebolag och det är följande personer, Johnsson, Per Ola som är född 1962 och har titeln VD, Johnsson, Per Ola som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Jaenecke, Per Jonas Staffan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Kiki K Annika Maria som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Olow, John David Bertil som är född 1963 och har titeln Revisor, Eriksson, Per Jonas som är född 1974 och har titeln Revisorssuppleant.KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Industriprodukter i Eslöv Aktiebolag är 556371-9599.