Björkagårdens Lantbruks Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Björkagårdens Lantbruks Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Björkagårdens Lantbruks Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Björkagårdens Lantbruks Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Björkagårdens Lantbruks Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-09-29. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Björkagårdens Lantbruks Aktiebolag ska trivas.

Björkagårdens Lantbruks Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eslöv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva växtodling och husdjursskötsel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Björkagårdens Lantbruks Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Björkagårdens Lantbruks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Björkagårdens Lantbruks Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-31133.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Björkagårdens Lantbruks Aktiebolag är Nilsson, Bo Evert som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lisbeth Agneta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .

Björkagårdens Lantbruks Aktiebolag har 556370-1142 som sitt organisationsnummer.