Sydsvensk Bevattning i Eslöv Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Sydsvensk Bevattning i Eslöv Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Sydsvensk Bevattning i Eslöv Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sydsvensk Bevattning i Eslöv Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sydsvensk Bevattning i Eslöv Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-09-25. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sydsvensk Bevattning i Eslöv Aktiebolag ska trivas.

Sydsvensk Bevattning i Eslöv Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eslöv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva entreprenadrörelse inom bevattning och dränering och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sydsvensk Bevattning i Eslöv Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Sydsvensk Bevattning i Eslöv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Sydsvensk Bevattning i Eslöv Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-33112.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nordbeck, Erik Patrik -Nordbeck, Lars-Eric Bernhard.

De som är på något sätt har med Sydsvensk Bevattning i Eslöv Aktiebolag är Nordbeck, Lars-Eric Bernhard som är född 1950 och har titeln VD, Nordbeck, Lars-Eric Bernhard som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordbeck, Erik Patrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordbeck, Barbro Ingegärd Kristina som är född 1946 och har titeln Suppleant, Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln Revisor, Josefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln RevisorssuppleantRevisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Sydsvensk Bevattning i Eslöv Aktiebolag har 556368-3928 som sitt organisationsnummer.