Högestorps Lantbruk Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva lantbruk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Högestorps Lantbruk Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eslöv så är Högestorps Lantbruk Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Eslöv arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Eslöv och i Skåne län. Redan 1989-08-21 så skapades Högestorps Lantbruk Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Högestorps Lantbruk Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Högestorps Lantbruk Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556368-0056 är organisationsnummret för företaget som finns i Eslöv.

Just nu är Högestorps Lantbruk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Högestorps Lantbruk Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0413-72178 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Högestorps Lantbruk Aktiebolag är Pålsson, Gert Ture Ingmar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Pålsson, Greta Marianne som är född 1943 och har titeln Suppleant, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .