Elmontage i Eslöv Aktiebolag

Skåne län

Information

Elmontage i Eslöv Aktiebolag är ett företag som finns i Eslöv. I Elmontage i Eslöv Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Erik Göte Joakim som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Hans Bertil Gunnar som är född 1952 och har titeln Suppleant, Andersson, Gert Eve Roland som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Elmontage i Eslöv Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Elmontage i Eslöv Aktiebolag på telefon 0413-10792.

Bolaget skall driva rörelse avseende elinstallationer och försäljning av elartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Elmontage i Eslöv Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Elmontage i Eslöv Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Elmontage i Eslöv Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Elmontage i Eslöv Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Elmontage i Eslöv Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Elmontage i Eslöv Aktiebolag har 556363-4178 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.