Hurva Bil Aktiebolag

Skåne län

Information

556360-6200 är organisationsnummer för bolaget Hurva Bil Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hurva Bil Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eslöv som är den kommunen som Hurva Bil Aktiebolag finns i.

Hurva Bil Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-05-17 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hurva Bil Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Hurva Bil Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eslöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hurva Bil Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Hurva Bil Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0413-31213 eller genom brev på följande adress:
Stortorget 17, 211 22, Malmö

Bolaget skall bedriva försäljning av bilar och biltillbehör, handel med värdepapper samt utföra bilreparationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hurva Bil Aktiebolag och det är Albert, Attila-Sverker Hernfrid som är född 1958 och har titeln Likvidator, Persson, Lars-Olof Magnus som är född 1957 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor,