Krontryck Aktiebolag

Skåne län

Information

556360-4064 är organisationsnummer för verksamheten Krontryck Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Krontryck Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eslöv som är den kommunen som Krontryck Aktiebolag finns i.

Krontryck Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-06-14 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Krontryck Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Krontryck Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Eslöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Krontryck Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Krontryck Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0413-554530 eller genom brev på följande adress:
Kvarng. 49, 241 38, Eslöv

Bolaget skall bedriva tryckeriverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Krontryck Aktiebolag och det är Eklöf, Christian John som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklöf, Gunilla Britta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,