Fricks Spettkaksbageri Aktiebolag

Skåne län

Information

556357-7708 är organisationsnummer för företaget Fricks Spettkaksbageri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fricks Spettkaksbageri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eslöv som är den kommunen som Fricks Spettkaksbageri Aktiebolag finns i.

Fricks Spettkaksbageri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-04-26 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fricks Spettkaksbageri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Fricks Spettkaksbageri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eslöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fricks Spettkaksbageri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Cronsioe, Eva Anna Maria -Frick, Per-Olof Erik Styrelsen skall bestå av 3 ledamöter och 1 suppleant.

Vill ni komma i kontakt med Fricks Spettkaksbageri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0413-542062 eller genom brev på följande adress:
Måns Andreas v., 241 95, Billinge

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av spettkakor samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fricks Spettkaksbageri Aktiebolag och det är Frick, Per-Olof Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Cronsioe, Eva Anna Maria som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Frick, Nils Erik som är född 1925 och har titeln Ordinarie ledamot, Gyllenberg, Mats Anders som är född 1957 och har titeln Revisor,