Backåsa Lantbruk Aktiebolag

Skåne län

Information

Backåsa Lantbruk Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där Backåsa Lantbruk Aktiebolag finns. I Eslöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Backåsa Lantbruk Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Backåsa Lantbruk Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Backåsa Lantbruk Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Backåsa Lantbruk Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till BACKÅSA, 240 30, Marieholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0413-72196.

Eslöv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Backåsa Lantbruk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Backåsa Lantbruk Aktiebolag har idag 556354-7248 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Backåsa Lantbruk Aktiebolag

Bolaget skall driva lantbruk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Backåsa Lantbruk Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wensmark, Erik Bertil Gunnar som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Wensmark, Siv Algi Marianne som är född 1933 och har titeln Suppleant, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .