Wäggarps Gård Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Wäggarps Gård Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Wäggarps Gård Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Wäggarps Gård Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Wäggarps Gård Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-02-22. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där företaget finns i jobbar för att företag som Wäggarps Gård Aktiebolag ska trivas.

Wäggarps Gård Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eslöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva lantbruk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wäggarps Gård Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Wäggarps Gård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Wäggarps Gård Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-17860.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Wäggarps Gård Aktiebolag är Ohlsson, Lars-Anders Christer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerblom Ohlsson, Elna Gudrun som är född 1951 och har titeln Suppleant, Andersson, Gert Eve Roland som är född 1955 och har titeln Revisor, Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Wäggarps Gård Aktiebolag har 556351-4537 som sitt organisationsnummer.