Bag Factory Sverige AB

Skåne län

Information

Bag Factory Sverige AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där Bag Factory Sverige AB finns. I Eslöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bag Factory Sverige AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Bag Factory Sverige AB har haft sedan 2007-04-06. Bag Factory Sverige AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bag Factory Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Billinge 15, 241 95, Billinge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Eslöv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bag Factory Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Bag Factory Sverige AB har idag 556334-7409 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bag Factory Sverige AB

Bolaget skall bedriva handel med väskor, skinn och lädervaror, äga fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Bag Factory Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Lars Håkan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Susanne Margareta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Ahlgren, Johan Tomas som är född 1953 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .