Calspeed Sportbilar Aktiebolag

Skåne län

Information

Calspeed Sportbilar Aktiebolag är en verksamhet som finns i Eslöv. I Calspeed Sportbilar Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holmqvist, Kjell Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bengt Sture som är född 1949 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Calspeed Sportbilar Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Calspeed Sportbilar Aktiebolag på telefon 0413-12990.

Bolaget skall driva handel med motorfordon och biltillbehör ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Calspeed Sportbilar Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Calspeed Sportbilar Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Calspeed Sportbilar Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Calspeed Sportbilar Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Calspeed Sportbilar Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Calspeed Sportbilar Aktiebolag har 556328-4768 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.