Tento AB

Skåne län

Information

Tento AB är ett av många verksamheter som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som Tento AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Tento AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Tento AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1988-05-20. Men sedan 1998-01-01 så har Tento AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Godtemplareg. 8, 281 31, Hässleholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tento AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-545010.

Eslöv arbetar för att verksamheter som Tento AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tento AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bereda vinning åt anställda och aktieägare genom att bedriva verksamhet inom: jordbruk, skogsbruk, byggnation, anläggningsområdet, åkeri, städning, fönsterputsning, friskvård, hårvård, skönhetsvård, café, tryck och reklam, företagsanalys, elsanering, översättning, utbildningsverksamhet inom informationsteknologi, ledarskap, kommunikation, marknadsföring, konsultverksamhet inom nätverksbyggnation, mobiltelefoni, myndighetskontakter, tillståndssökning, informationsteknologi samt idka därmed förenliga eller liknande verksamheter samt bedriva handel med värdepapper, fordon, garn, textilier, frisörprodukter, byggmaterial, verkstadsmaskiner, kontorsmaskiner, fastigheter, elmaterial, elektroniska komponeneter, elektroniska skadedjurbekämpare, ergonomiska hjälpmedel, entreprenadmaskiner inom jordbruk, byggnation och anläggning.

Firmatecknare för Tento AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tento AB och det är följande personer, Mourou, Simon Douglas Sebastian som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Mourou, Victor Alexander som är född 1984 och har titeln Suppleant, Petersson, Ingrid Marie som är född 1959 och har titeln Revisor, Pålsson, Agneta Elisabet som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Cederblads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tento AB är 556325-8572.