Rejnefelts Pojkarna Aktiebolag

Skåne län

Information

Rejnefelts Pojkarna Aktiebolag är ett företag som finns i Eslöv. I Rejnefelts Pojkarna Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rejnefelt, Nils Thomas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandlund, Marina Wanda Marianne som är född 1972 och har titeln Suppleant, Dahlberg, Lena Birgitta som är född 1952 och har titeln Revisor, Lena Dahlberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rejnefelts Pojkarna Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rejnefelts Pojkarna Aktiebolag på telefon 046-710494.

Bolaget skall bedriva restaurang- och kioskverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rejnefelts Pojkarna Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Rejnefelts Pojkarna Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Rejnefelts Pojkarna Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Rejnefelts Pojkarna Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rejnefelts Pojkarna Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Rejnefelts Pojkarna Aktiebolag har 556323-5125 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.