B. Kleine Redovisningsbyrå AB

Skåne län

Information

556323-1470 är organisationsnummer för bolaget B. Kleine Redovisningsbyrå AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som B. Kleine Redovisningsbyrå AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eslöv som är den kommunen som B. Kleine Redovisningsbyrå AB finns i.

B. Kleine Redovisningsbyrå AB har varit registrerat sedan 1988-04-26 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för B. Kleine Redovisningsbyrå AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

B. Kleine Redovisningsbyrå AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eslöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för B. Kleine Redovisningsbyrå AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -suppleanterna

Vill ni komma i kontakt med B. Kleine Redovisningsbyrå AB så kan ni göra det på telefon genom 0413-545252 eller genom brev på följande adress:
Trollenäs Slott, 241 92, Eslöv

Bolaget skall bedriva redovisningsbyrå samt därmed förenlig verksamhet samt att äga och förvalta fast och lös egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med B. Kleine Redovisningsbyrå AB och det är Bachofner Kleine, Britta S Milena som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Kleine, Maria Erika Susanne som är född 1984 och har titeln Suppleant, Nilsson Kleine, Annika Viola E som är född 1980 och har titeln Suppleant, Ingstorp, Eivor Görel Ingegerd som är född 1946 och har titeln Revisor,