Ytan Fastighets AB

Skåne län

Information

Ytan Fastighets AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där Ytan Fastighets AB finns. I Eslöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ytan Fastighets AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ytan Fastighets AB har haft sedan 1994-01-01. Ytan Fastighets AB har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ytan Fastighets AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Åkermans v. 19, 241 38, Eslöv men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0413-60304.

Eslöv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ytan Fastighets AB Privat, ej börsnoterat.

Ytan Fastighets AB har idag 556311-5764 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ytan Fastighets AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamshet avseende olika maskinbearbetningsmetoder samt bedriva värdepappersrörelse och fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Ytan Fastighets AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Kjell Ingvar Axel som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekelund, Jens Patrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanlund, Mats Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandén Ljungberg, Gertrud Marianne som är född 1959 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .