Arjo AB

Skåne län

Information

Bolaget ska direkt eller genom dotterbolag eller andra former av ägande bedriva tillverkning och handel med produkter och hjälpmedel inom patienthygien, hjälpmedel för lyft förflyttning och sårvård som bidrar till kvalitetsförbättring och kostnadsef- fektivitet inom vård, omsorg och forskning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Arjo AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Eslöv så är Arjo AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Eslöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Eslöv och i Skåne län. Redan 1987-08-25 så skapades Arjo AB och verksamheten är har F-skattsedel Arjo AB har haft det sedan 1994-01-01.

Arjo AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556304-2026 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Eslöv.

Just nu är Arjo AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Arjo AB så går det att nå dem via telefon på 0413-64500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Arjo AB är Myers, Alexander Walter som är född 1963 och har titeln VD, Myers, Alexander Walter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Leif Erik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnesson, Leif Åke Morgan som är född 1963 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Willfors, Hans Magnus som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor.