Lantchark i Harlösa Aktiebolag

Skåne län

Information

Lantchark i Harlösa Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där Lantchark i Harlösa Aktiebolag finns. I Eslöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lantchark i Harlösa Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Lantchark i Harlösa Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Lantchark i Harlösa Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lantchark i Harlösa Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Industriv. 10, 240 35, Harlösa men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-61380.

Eslöv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Lantchark i Harlösa Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lantchark i Harlösa Aktiebolag har idag 556303-3926 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Lantchark i Harlösa Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av livsmedels- produkter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Lantchark i Harlösa Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Jan Erik Gustav som är född 1943 och har titeln VD, Persson, Jan Erik Gustav som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Schönhult, Lars-Olle som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, John, Frank Ulrich som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Claes Karl-Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosvall, Lars Inge Gunnar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamotKarlsson, Per Gunnar Reinhold som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .