Service-Center i Löberöd Aktiebolag

Skåne län

Information

Service-Center i Löberöd Aktiebolag är ett företag som finns i Eslöv. I Service-Center i Löberöd Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jeppsson, Jan Conny som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jeppsson, Marianne Birgitta som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Wingren, Pär Håkan som är född 1966 och har titeln Suppleant, Persson, Lars-Olof Magnus som är född 1957 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Service-Center i Löberöd Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Service-Center i Löberöd Aktiebolag på telefon 0413-30150.

Bolaget skall bedriva bensin- och kioskförsäljning samt verkstadsservice ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Service-Center i Löberöd Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Service-Center i Löberöd Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Service-Center i Löberöd Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Service-Center i Löberöd Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Service-Center i Löberöd Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jeppsson, Jan Conny -Jeppsson, Marianne Birgitta

Service-Center i Löberöd Aktiebolag har 556279-6796 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.