Flyinge Försäljnings Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av maskiner, smide och andra verkstadsprodukter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Flyinge Försäljnings Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eslöv så är Flyinge Försäljnings Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Eslöv arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Eslöv och i Skåne län. Redan 1986-01-21 så skapades Flyinge Försäljnings Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Flyinge Försäljnings Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Flyinge Försäljnings Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556271-4856 är organisationsnummret för bolaget som finns i Eslöv.

Just nu är Flyinge Försäljnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Flyinge Försäljnings Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Flyinge Försäljnings Aktiebolag är Andersson, Bo Anders som är född 1949 och har titeln VD, Andersson, Bo Anders som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Berkesköld, Lars Börje som är född 1949 och har titeln Suppleant, Johansson, Börje Malte Valter som är född 1944 och har titeln Revisor, Börje Johansson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .