S Klintberg Aktiebolag

Skåne län

Information

556259-6717 är organisationsnummer för företaget S Klintberg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som S Klintberg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eslöv som är den kommunen som S Klintberg Aktiebolag finns i.

S Klintberg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-05-20 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för S Klintberg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

S Klintberg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eslöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för S Klintberg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med S Klintberg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 046-52385 eller genom brev på följande adress:
Gårdstånga, 247 97, Flyinge

Bolaget skall driva detaljhandel med drivmedel och livsmedel, service av bilar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med S Klintberg Aktiebolag och det är Klintberg, Lars Stefan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Klintberg, Gunilla Rose-Marie som är född 1959 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor,