Bil-Månsson i Skåne Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Bil-Månsson i Skåne Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Eslöv här finns det många olika Aktiebolag. Bil-Månsson i Skåne Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Eslöv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Bil-Månsson i Skåne Aktiebolag är momsregistrerat sedan1985-01-01 och har organisationsnummer 556256-7965.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0413-68860 alternativt besöka eller skicka post till Bil-Månsson i Skåne Aktiebolag på följande adress Vikhemsv. 2, 241 38, Eslöv.

Bil-Månsson i Skåne Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Bil-Månsson i Skåne Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Månsson, Clas Gary Tomas som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Hansson, Eva Ann-Kristin som är född 1961 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning och uthyrning av person- och lastfordon samt serviceverksamhet och reservdelsförsäljning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.