Lantbruksekonomiska Byrån i Eslöv Aktiebolag

Skåne län

Information

Lantbruksekonomiska Byrån i Eslöv Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som Lantbruksekonomiska Byrån i Eslöv Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lantbruksekonomiska Byrån i Eslöv Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Lantbruksekonomiska Byrån i Eslöv Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1985-02-28. Men sedan 1985-01-01 så har Lantbruksekonomiska Byrån i Eslöv Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Vikhemsv. 14, 241 38, Eslöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lantbruksekonomiska Byrån i Eslöv Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-66989.

Eslöv arbetar för att verksamheter som Lantbruksekonomiska Byrån i Eslöv Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lantbruksekonomiska Byrån i Eslöv Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall driva redovisningsbyrå och lantbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lantbruksekonomiska Byrån i Eslöv Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lantbruksekonomiska Byrån i Eslöv Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Alf Hilbert som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lena Margareta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Krabisch, Lena Margareta som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lantbruksekonomiska Byrån i Eslöv Aktiebolag är 556254-6159.