Winbergs Resebyrå i Eslöv Aktiebolag

Skåne län

Information

Winbergs Resebyrå i Eslöv Aktiebolag är en verksamhet som finns i Eslöv. I Winbergs Resebyrå i Eslöv Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Dusica som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Limrell, Milla Maria Gunilla som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Nylén, John Bertil Fredrik som är född 1944 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Winbergs Resebyrå i Eslöv Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Winbergs Resebyrå i Eslöv Aktiebolag på telefon 0413-17050.

Bolaget skall bedriva resebyråverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Winbergs Resebyrå i Eslöv Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Winbergs Resebyrå i Eslöv Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Winbergs Resebyrå i Eslöv Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Winbergs Resebyrå i Eslöv Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Winbergs Resebyrå i Eslöv Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Winbergs Resebyrå i Eslöv Aktiebolag har 556251-4009 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.