Granaths Bilskrot Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva försäljning av bilar och bildelar samt demontering av bilar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Granaths Bilskrot Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eslöv så är Granaths Bilskrot Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Eslöv arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Eslöv och i Skåne län. Redan 1984-10-05 så skapades Granaths Bilskrot Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Granaths Bilskrot Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Granaths Bilskrot Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1985-01-01

556249-6686 är organisationsnummret för bolaget som finns i Eslöv.

Just nu är Granaths Bilskrot Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Granaths Bilskrot Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 046-52375 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Granath, Ingemar Roine Lorenz -Granath, Jörgen Bror Mikael

Följande personer är på något sätt aktiva inom Granaths Bilskrot Aktiebolag är Granath, Ingemar Roine Lorenz som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Granath, Jörgen Bror Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Granath, Anna Mary Gill som är född 1962 och har titeln Suppleant, de Capretz, Eva Susanne som är född 1961 och har titeln Suppleant, Grüner, Alexander Tibor som är född 1953 och har titeln Revisor, Alex Grüners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.