Incisiv Aktiebolag

Skåne län

Information

I Eslöv finns det ett Aktiebolag som heter Incisiv Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Incisiv Aktiebolag i Skåne län. Eslöv är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1984-09-13 så har Incisiv Aktiebolag varit registrerat. Idag är Incisiv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Incisiv Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till ATTARP 231, 240 33, Löberöd. Vi ni istället prata med Incisiv Aktiebolag så kan ni göra det på 0413-32045.

Bolaget skall utföra konsulterande tandläkarverksamhet, handel och förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Vilbern, Clas Otto som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Vilbern, Kerstin Ingrid Annette som är född 1948 och har titeln Suppleant, Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Incisiv Aktiebolag har 556249-0804 som sitt organisationsnummer.