Djurkliniken i Löberöd Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Djurkliniken i Löberöd Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Eslöv här finns det många olika Aktiebolag. Djurkliniken i Löberöd Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Eslöv jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Djurkliniken i Löberöd Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556234-7210.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0413-30755 alternativt besöka eller skicka post till Djurkliniken i Löberöd Aktiebolag på följande adress Hörbyv. 9, 240 33, Löberöd.

Djurkliniken i Löberöd Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Djurkliniken i Löberöd Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Månsson, Kerstin Marianne som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Andersson, Eva Ann-Christin som är född 1962 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva veterinärrörelse, samt idka därmed förenlig verksamhet.