Sigma Sävab Aktiebolag

Skåne län

Information

Sigma Sävab Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där Sigma Sävab Aktiebolag finns. I Eslöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sigma Sävab Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Sigma Sävab Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Sigma Sävab Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Sigma Sävab Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Danska v. 57, 212 29, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-263940.

Eslöv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Sigma Sävab Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Sigma Sävab Aktiebolag har idag 556232-5166 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Sigma Sävab Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom områdena byggnadsprojektering och samhällsplanering samt därmed förenlig verksamhet.

I Sigma Sävab Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Öberg, Lars-Göran som är född 1946 och har titeln VD, Öberg, Lars-Göran som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Carl Ingmar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Gerd Christel Birgitta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Josefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln RevisorssuppleantRevisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .