Marrotec i Eslöv Aktiebolag

Skåne län

Information

Marrotec i Eslöv Aktiebolag är ett företag som finns i Eslöv. I Marrotec i Eslöv Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holmqvist, Helena Margareta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Rolf Lennart som är född 1936 och har titeln Suppleant, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Marrotec i Eslöv Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Marrotec i Eslöv Aktiebolag på telefon 0413-13170.

Bolaget skall driva försäljning av fasta och mobila plastmaskinanläggningar samt råvaror för plastframställning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Marrotec i Eslöv Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Marrotec i Eslöv Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Marrotec i Eslöv Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Marrotec i Eslöv Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Marrotec i Eslöv Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Andersson, Rolf Lennart -Holmqvist, Helena Margareta

Marrotec i Eslöv Aktiebolag har 556232-4409 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.