Aktiebolaget Thule-Blomster

Skåne län

Information

Aktiebolaget Thule-Blomster är ett av många verksamheter som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Thule-Blomster finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Aktiebolaget Thule-Blomster är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Thule-Blomster som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1987-03-11. Men sedan 1987-01-01 så har Aktiebolaget Thule-Blomster varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Steningegården, 241 91, Eslöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Thule-Blomster så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-14700.

Eslöv arbetar för att verksamheter som Aktiebolaget Thule-Blomster ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Thule-Blomster. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva import, agentur- och partiförsäljning av blommor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Thule-Blomster är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Thule-Blomster och det är följande personer, Lovén, Ulla Margareta som är född 1942 och har titeln VD, Lovén, Ulla Margareta som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Lovén, Bengt Erik Olof som är född 1938 och har titeln Suppleant, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisor, Andersson & Ström Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Thule-Blomster är 556232-4086.