Aktiebolaget Smidmek Eslöv

Skåne län

Information

Aktiebolaget Smidmek Eslöv är ett bolag som finns i Eslöv. I Aktiebolaget Smidmek Eslöv finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jacobsson, Arne Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jacobsson, Marie-Louise Cecilia som är född 1965 och har titeln Suppleant, Johansson, Bengt Roger som är född 1944 och har titeln Revisor, Yngve Lindells Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Smidmek Eslöv så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Smidmek Eslöv på telefon 0413-13870.

Bolaget skall utföra tillverkning och handel med stålkonstruktioner.

Idag är Aktiebolaget Smidmek Eslöv av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Smidmek Eslöv är ett av många bolag som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Smidmek Eslöv innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Smidmek Eslöv är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Smidmek Eslöv så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Aktiebolaget Smidmek Eslöv har 556232-3963 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.