Ivar Clementz Byggnadsfirma Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Ivar Clementz Byggnadsfirma Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ivar Clementz Byggnadsfirma Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ivar Clementz Byggnadsfirma Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ivar Clementz Byggnadsfirma Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-03-30. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ivar Clementz Byggnadsfirma Aktiebolag ska trivas.

Ivar Clementz Byggnadsfirma Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eslöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnads- och reparationsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ivar Clementz Byggnadsfirma Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1983-01-01.

Idag är Ivar Clementz Byggnadsfirma Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Ivar Clementz Byggnadsfirma Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-61129.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ivar Clementz Byggnadsfirma Aktiebolag är Svensson-Clementz, Sven Ivar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson-Clementz, Elsa Mariann som är född 1943 och har titeln Suppleant, Persson, Lars-Olof Magnus som är född 1957 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .

Ivar Clementz Byggnadsfirma Aktiebolag har 556227-2863 som sitt organisationsnummer.