Comet Norden Aktiebolag

Skåne län

Information

Comet Norden Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som Comet Norden Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Comet Norden Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Comet Norden Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1983-01-24. Men sedan 1991-01-01 så har Comet Norden Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Storg. 4, 241 30, Eslöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Comet Norden Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-18845.

Eslöv arbetar för att bolag som Comet Norden Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Comet Norden Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall driva handel med sjuk- och fotvårdsprodukter, idka fotvård och skönhetsvård ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Comet Norden Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Comet Norden Aktiebolag och det är följande personer, Hellsén, Janina Teresa som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellsén, Magdalena Victoria som är född 1976 och har titeln Suppleant, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Comet Norden Aktiebolag är 556224-5034.