Redovisningsgruppen i Eslöv Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Redovisningsgruppen i Eslöv Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Redovisningsgruppen i Eslöv Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Redovisningsgruppen i Eslöv Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Redovisningsgruppen i Eslöv Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1981-09-01. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Redovisningsgruppen i Eslöv Aktiebolag ska trivas.

Redovisningsgruppen i Eslöv Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eslöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende bokföring och revision ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Redovisningsgruppen i Eslöv Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Redovisningsgruppen i Eslöv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Redovisningsgruppen i Eslöv Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-17310.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Redovisningsgruppen i Eslöv Aktiebolag är Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Suppleant, Christensson, Jan Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Scania Revisorer Jan Christensson AB som är född och har titeln Revisor, .

Redovisningsgruppen i Eslöv Aktiebolag har 556211-8074 som sitt organisationsnummer.