Wallins Traktor Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Wallins Traktor Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Wallins Traktor Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Wallins Traktor Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Wallins Traktor Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1981-06-04. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Wallins Traktor Aktiebolag ska trivas.

Wallins Traktor Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eslöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva försäljning av lantbruks- och entreprenadmaskiner samt utföra service i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wallins Traktor Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Wallins Traktor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Wallins Traktor Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0415-13040.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Wallins Traktor Aktiebolag är Ekdahl, Björn Odd Håkan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallin Ekdahl, Catharina P Camilla som är född 1962 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .

Wallins Traktor Aktiebolag har 556210-4454 som sitt organisationsnummer.