Dr PFP Marketing AB

Skåne län

Information

Dr PFP Marketing AB är en verksamhet som finns i Eslöv. I Dr PFP Marketing AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Knut Sonne som är född 1953 och har titeln VD, Larsson, Knut Sonne som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Histrup, Paul Ryan som är född 1944 och har titeln Suppleant, Malmsten, Gunilla Elise som är född 1946 och har titeln Revisor, Nordin, Eva Ann-Charlotte som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Dr PFP Marketing AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Dr PFP Marketing AB på telefon 0413-16040.

Bolaget skall bedriva handel med kemisktekniska- och livsmedels- produkter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Dr PFP Marketing AB av bolagstypen Aktiebolag.

Dr PFP Marketing AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Dr PFP Marketing AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Dr PFP Marketing AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1976-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Dr PFP Marketing AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Dr PFP Marketing AB har 556191-8359 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.