Tandläkare Claes Larsson Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tandläkare jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tandläkare Claes Larsson Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Eslöv så är Tandläkare Claes Larsson Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Eslöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Eslöv och i Skåne län. Redan 1975-04-29 så skapades Tandläkare Claes Larsson Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Tandläkare Claes Larsson Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

556189-6605 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Eslöv.

Just nu är Tandläkare Claes Larsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Tandläkare Claes Larsson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0413-557070 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tandläkare Claes Larsson Aktiebolag är Larsson, Claes Göran som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Karin Birgitta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Andersson, Ulf Torben som är född 1956 och har titeln Revisor, Skånecronan Revision AB som är född och har titeln Revisor, .